Om THS


Team Hechmann Sport en klub for løbere med ambitioner

THS består af løbere i næsten alle aldre, der ønsker at blive bedre til at løbe. Du skal dog være fyldt 15 for at blive medlem. I klubben er vi p.t. 30 medlemmer.

Som medlem af THS, betaler du et årligt kontingent på 1200,- kr. Kontingentet dækker dit medlemskab af klubben, klub-singlet, ugentlig træning, foredrag, sociale events mv. Igennem THS får du også licens, så du kan stille op til arrangementer gennem DGI og DAF, herunder danmarksmesterskaber.

Som medlem af THS får du adgang til TrainingPeaks, hvor du kan hente det træningsprogram vi følger. Der er også mulighed for at tilpasse programmet til dine personlige mål for året, f.eks. et specifikt marathonløb. Desuden kan du koble dig på vores Facebook side, hvor der løbende kommer nyheder fra klubben.

Træningsfilosofi

No pain – no gain synes at være mantraet i vores travle samfund, hvor alt helst kan kunne klares hurtigt og effektivt. I Team Hechmann Sport er vi mere old school og holder fast i de gamle dyder med mange rolige og langsomme ture og en fornuftig struktur på tempotræningen.

Løbere i THS træner forholdvis mange km og de træner også hårdt, men det gør de kun indimellem. Hovedparten af året ligger ca. 80 pct. af træningsmængden i lavintense zoner. Det er ikke et krav, men hovedparten af løberne i klubben gennemgår jævnligt en professionel løbetest (submax). Her får de vigtig viden om, hvor hurtigt de skal løbe på intervaller og på almindelige løbeture for at forbedre udholdenhed og kondition. Testen afspejler det aktuelle formniveau og giver et unikt indblik i styrker og svagheder.

Fællestræning foregår primært tirsdag og lørdag året rundt og varierer alt efter sæson. En træningssamling vil oftest indeholde tekniktræning kombineret med funktionel styrke eller sprinttræning samt intervalserier eller tempotræning. Med andre ord er det den træning, der er sværest at gennemføre selv og løberne oplever stor gavn af at motivere og presse hinanden.

Sådan bliver du medlem af THS

Vores trænere står altid klar til at guide potentielle nye medlemmer, der har lyst til at deltage i en gratis prøvetræning og opleve stemningen i klubben.

Hvis du mener at THS er det rette forum for din træning bedes du benytte vores kontaktformular og indtaste dine oplysninger, så kontakter vi dig med nærmere information kontingentindbetaling osv.

Når betalingen er registreret er du medlem af THS, og du vil modtage et velkomstbrev, der oplyser dig om, hvordan du kommer godt i gang i klubben.


Hverdagstræning foregår på tirsdage kl. 18.45 ved det nye atletikstadion på Ndr. Ringgade i Slagelse.